Sagues literàries més recomanades

Hi ha sagues literàries més recomanades avui dia; bàsicament compten amb milions de lectors arreu del món; els qui no només els llegeixen, sinó que se les devora; precisament per ser addictives i encadenar-los a cadascun dels seus desenllaços; descobreix quines són i gaudeix-les com el seu fan.

Les millors sagues literàries que pots llegir

Si bé la trama i personatges de les millors sagues literària, atrapen el lector de principi a fi; no totes han aconseguit la popularitat esperada, mentre que altres han estat un veritable boom.

Alguns llibres d’autors com Brandon Sanderson, Megan Maxwell, Elena Ferrrante o Santiago Posteguillo, entre d’altres han aconseguit que les seves obres es mantinguin dins de la llista dels més venuts al llarg dels anys.

Hi trobaràs des de novel·les històriques has viatges meravellosos al passat i fins i tot obres contemporànies que han estat molt ben adaptades a la pantalla gran; per això a continuació t’indiquem quines sagues literàries més recomanades:

La roda del temps

Història de la feiticeira Aes Sedai de nom Moraine Damodred i Lan Mandragoran, el seu guardià. Ells es troben després de la recerca del Drac Renascut; qui sospiten que es tracta d’un noi del llogaret de Camp d’Emond, després de descobrir els servents del Fosc o forces malignes del lloc.

Es tracta d´una saga de novel·les fantàstiques que s´estén al llarg de 14 volums, més una preqüela i llibre complementari; la que entre altres coses disposa de la seva sèrie transmesa a Amazon Prime Video. El creador de La roda del temps és Robert Jordan.

Geral de Rivia

El relat de la vida d’un caçador de monstres, bruixot i sobrehumà; que es dedica a combatre éssers màgics i fantàstics. Compte per alliberar el món d’aquestes plagues; amb dues espases; una d’acer, que utilitza amb les persones i una altra de plata, la ideal per eradicar les bèsties de la faç de la terra.

La seva llegenda s’enfoca en els viatges que fa a la caça de quimeres, aixetes, vampirs i altres éssers malvats que viuen amagats entre la població; pertorbant en conseqüència la seva pau.

Inicialment es van llançar 9 títols en forma de contes, els que van aconseguir popularitat gràcies a la sèrie “The Witchher” disponible a la plataforma Netflix i la que és magistralment protagonitzada per Henry Cavill. L’autor de Geral de Rivia és Andrzej Sapkowski.

Caçadors d’ombres

Aquesta saga és recomanada per a persones més grans de 14 anys i està basada en la vida de Clary, jove que descobreix la seva herència com a caçadora d’ombres alguna cosa així com dimonis.

La noia s’uneix a altres joves per esbrinar quina és la raó per la qual ella i la seva mare han estat atacades i descobrir qui és realment el pare; el qual, entre altres coses, és el seu perseguidor.

La saga està conformada per 7 llibres plens de monstres, sang, traïció i amor; la que al seu torn ha estat adaptada com a sèrie sota el mateix nom dins de les produccions ofertes a través de Netflix. L’autor de Caçadors d’ombres és Cassandra Clare.

Finalitzem recomanant altres interessants sagues com és el cas dels Futbolíssims; el protagonista del qual és el Soto Alt Futbol Club i un simpàtic equip compost per nois i noies; la missió del qual és guanyar tots els partics per evitar el tancament del seu club. L’autor d’aquesta saga és Roberto Santiago.

Entre altres no deixis de llegir Les guerreres Maxwell; saga composta per 6 llibres romàntics i ambientats a les terres altes d’escòcia a l’època medieval; temps en què regnaven els highlanders i van néixer moltes dones valentes que van enfrontar diferents obstacles al llarg de la seva vida.

Aquesta saga ha estat creada per Megan Mawell i el seu últim títol porta com a nom “Atreveix-te a retar-me”; amb el qual es demostra el caràcter fort d’aquestes lluitadores que viuen múltiples aventures i troben temps per viure històries romàntiques apassionades al costat de guerrer de la seva època.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *