Quins han estat els millors llibres del 2018?

Voteu les vostres obres preferides d'aquest any en la 10a edició dels Premis Llegir en cas d'incendi i guanyeu lots de llibres

Llegir en cas d’incendi convoca la novena edició dels seus premis, que reconeixen els millors llibres de l’any. Us demanem que voteu, en cada categoria, quins creieu que han estat els millors llibres. Llegir en cas d’incendi no proposa llistes prèvies, sinó que podeu votar qualsevol títol publicat el 2018. No cal que voteu en totes les categories, però sí almenys (i de manera vàlida) en cinc d’elles.

Per correspondre el vostre entusiasme per la lectura i participació en aquest concurs, sortejarem diversos lots de llibres que les editorials ens ofereixen. Les votacions es tancaran el dimecres 19 de desembre a les 23:59 hores, moment en què s’anunciaran les cinc obres finalistes en cada categoria (amb les votacions ja tancades). Dijous 20, a la nit, es publicaran a la pàgina web i a les xarxes socials els llibres i autors guanyadors, així com els participants que s’enduen els lots de llibres.

Per votar, envieu un mail a info@llegirencasdincendi.es amb el vostre nom complet i ciutat (dins del territori d’Espanya) on residiu. Només es podrà participar una vegada per persona i mail i Llegir en cas d’incendi es reserva el dret d’anul·lar aquelles votacions que no compleixin les normes o bé que s’emetin de forma massiva a través de diversos comptes de correu però amb votacions idèntiques (entenent que aquestes votacions no busquen reconèixer les millors obres, sinó decantar el concurs, la qual cosa és contrària a l’esperit i esportivitat d’aquests premis).

 

CATEGORIES

 

Millor obra narrativa en castellà (novel·la, llibre de relats…).

Millor obra narrativa en català (novel·la, llibre de relats…).

Millor obra narrativa estrangera traduïda al català o castellà (novel·la, llibre de relats…).

Millor llibre de no ficció (cròniques, assaig, divulgació, biografies…).

Millor poemari (antologia o obra original publicada aquest any).

Millor novel·la negra (la nostra categoria especial).

Millor llibre infantil-juvenil.

Millor còmic o llibre il·lustrat per a adults.

Escriptor revelació (que hagi publicat el seu primer llibre o bé del que se n’hagi parlat molt per la qualitat de la seva obra publicada aquest any).

Escriptora revelació (primer llibre o bé de la que se n’hagi parlat molt per la qualitat de la seva obra publicada aquest any).

Vida i lletres (voteu la trajectòria d’un/a editor/a, autor/a, editorial, institució, traductor/a, llibreria, llibreter/a, persona o empresa d’Espanya que s’hagi destacat per una bona feina en els últims anys o al llarg de la seva vida).

Categories
LLIBRES
Sense comentaris

Deixa una resposta

ALTRES ARTICLES