Calendaris que acompanyaran nens i joves aquest 2018

Diverses editorials publiquen calandaris diversos per a nois i noies de diverses edats, amb personatges o temes coneguts

 

Alba Puig. Barcelona / @littlecuentus

S’acosten les festes de Nadal i cal anar pensant en els regals que cagarà el tió i que portaran els Reis Mags o el Pare Noel. Els experts però, cada vegada recalquen més la necessitat de tenir mesura amb els regals i no crear un allau de joguines i paquets als més petits de la casa.

Una pista a l’hora de fer un regal és pensar en allò que els nens i nenes podran fer servir al llarg de tot l’any, i substituir així joguines que acaben sense piles i amb peces distribuïdes per tota la casa abans que arribi la primavera. Una bona idea pot ser regalar un calendari per a tenir a l’habitació o al menjador i poder anar-lo treballant al llarg dels dotze mesos que tenim per endavant.

Algunes propostes divertides i que de ben segur faran les delícies dels més petits, són els calendaris protagonitzats pels seus personatges de contes com ara el calendari del Teo d’Estrella Polar, que conté adhesius para anar senyalant els dies importants i amb activitats o endevinalles cada mes. Un altre de ben famós és el calendari d’en Patufet i les tradicions catalanes, publicat per Cossetània Edicions. Si ens agraden les tradicions, també trobarem a les llibreries el calendari de l’editorial La Galera, il·lustrat per Roser Calafell. Per als amants de l’aire lliure, el regal ideal és el calendari il·lustrat de la muntanya, d’Alpina, amb dibuixos d’eduxcat per gaudir de la natura durant tot l’any.

Ja per a edats més grans, podem trobar també a les llibreries el Calendario 2018 de Mortadelo y Filemón (Libros Cúpula) amb les aventures més extravagants dels dos coprotagonistes i també el Calendari Tolkien (Minotauro), amb les 12 millors aquarel·les d’Alan Lee, extretes de Beren y Lúthien i altres obres de J.R.R. Tolkien.

Categories
Infantil / JuvenilLLIBRES
Sense comentaris

Deixa una resposta

ALTRES ARTICLES