5 llibres infantils per a no avorrir-se aquest estiu

Després de la piscina, la platja, els gelats i passejar, les manualitats són l’activitat estrella de l’estiu dels més petits

 

Alba Puig. Barcelona / @littlecuentus

Després de la piscina, la platja, els gelats i passejar, les manualitats són l’activitat estrella de l’estiu dels més petits. Si volem posar-la a la pràctica a casa, res millor que tenir un llibre ple d’idees on poder inspirar-nos i seguir-les pas a pas. Divertim-nos fent treballs manuals és un llibre pràctic d’Estrella Polar per a deixar anar la creativitat dels infants utilitzant papers de colors, caixes de cartró, pintures, cola, tisores.

Un altre llibre-joc per a entretenir-se i ser creatius és la Capsa de contes, de mtm editores, on a través de 20 peces de puzle il·lustrades per ambdues cares podrem jugar a combinar i inventar les històries més divertides i esbojarrades.

Si tenim previst viatjar en cotxe sempre podrem entretenir la canalla amb Cotxes, un divertit compendi d’automòbils i altres vehicles que ha publicat MaevaYoung (Ediciones Maeva). A mig camí entre la ficció i la realitat, aquest llibre és una col·lecció visual meravellosa de cotxes i altres mitjans de transport ben curiosos que entretindrà de ben segur a tota la família.

Una altra manera sensacional de passar l’estona durant les vacances és entrar a la cuina i dedicar-se una estona a remenar entre paelles i cassoles. Un bon llibre per fer-ho és Tothom a la cuina, publicat per La Galera, on ens proposen 100 receptes pensades per a les famílies amb intolerants al gluten, a l’ou i a la lactosa. Tapes, salses, arrossos, amanides, carn, peix, pastissos, postres, i molt més. A més a més podrem planificar els àpats i penjar-los a la nevera o conèixer de més a prop les diferents intoleràncies.

I per acabar, us proposem una excursió a Barcelona! Amb el llibre Explorem Barcelona de l’Editorial Mediterrània podreu passar un dia genial a la capital catalana amb 35 enigmes per resoldre, jocs i un munt de racons per a descobrir en família. Bon estiu!

Categories
Infantil / JuvenilLLIBRES
Sense comentaris

Deixa una resposta

ALTRES ARTICLES