Recomanacions infantils de Sant Jordi

Us presentem una selecció de títols per gaudir en família de la festa de la literatura i de qualsevol dia de l'any

 

Alba Puig. Barcelona / @littlecuentus

Aquest proper diumenge 23 d’abril se celebra la festa de la literatura més important, Sant Jordi, una diada especialment il·lusionant i esperada per petits i grans ja que els carrers es converteixen en una festa i hi ha mil activitats a fer, des d’anar a buscar la signatura del teu autor preferit a passejar entre les riuades de gent per regalar o regalar-te un llibre o una rosa. Si aquest any la festa us ha enxampat amb poques passejades dins les llibreries, us deixem una selecció de novetats i propostes delicioses per als lectors més petits de la casa que de ben segur agradaran i us faran gaudir del dia i la lectura.

 

Per als més petits (de 0 a 3 anys)

L’ou del mussolet, Debi Gliori (Corimbo): Una història amable i reconfortant sobre l’arribada d’un germanet. Ideal per a qualsevol petit lector!

De mica en mica, Xavier Deneux (Combel Editorial): Un conte sobre l’aventura de créixer que els petits lectors construiran de mica en mica amb les peces de puzle.

T’estimo (quasi sempre). Un llibre pop-up, Anna Llenas (Estrella Polar): Els entranyables personatges de l’àlbum T’estimo (quasi sempre) prenen relleu en aquesta preciosa i espectacular edició pop-up!

Gran bot, petit bot, Marc Rosenthal (Libros del Zorro Rojo): En aquest llibre interactiu, un grapat de simpàtics robots proposen un joc irresistible per als més petits: manipular, imaginar i descobrir què amaguen.

 

 

Primers lectors (3 a 6 anys)

El meu amic extraterrestre, Rocío Bonilla (Beascoa): Una història sobre l’empatia, la capacitat d’autocrítica i l’inconformisme que vol contribuir a formar joves lectors reflexius i amb criteri propi.

La saltinadora gegant, Julia Donaldson & Helen Oxenbury (Editorial Juventud): Un divertit àlbum il·lustrat per llegir en veu alta de dues de les més cèlebres creadores infantils del món, juntes per primera vegada.

La Jordina i el drac Parrac, Pep Molist i Bernadette Cuxart (Baula): La història d’amistat entre la Jordina i el Drac Parrac, el fill de la Magalona, també coneguda com a Drac de Sant Jordi.

El gat i el cabdell, Jacob Grant (Ediciones Jaguar): Un convidat nou ha arribat a casa…El Gat encara no coneix les seves intencions…L’haurà d’observar de la vora…

Santa Jordina, Inés Macpherson. Il·lustracions de Pilarin Bayés (La Galera). Fa molts i molts anys, en una època on els mags i les bruixes encara existien, hi va viure una noia que va decidir canviar el món. I és que la Jordina no era una noia com les altres…

Lectors valents (7 a 9 anys)

Podries, Joana Raspall i Ignasi Blanch (Takatuka): Una senzilla reflexió sobre la condició humana en forma de poema, és un homenatge emotiu a totes les persones que han hagut d’abandonar involuntàriament casa seva.

Més que mascotes, Raquel Gu (B de Blok): Una nova proposta de Raquel Gu, autora de Dracàleg i Monstràleg. Una singular i sorprenent col·lecció de mascotes en vers que ajuden els nens a expressar les seves emocions.

Petita & Gran Dian Fossey, Alessandra de Cristofaro y Mª Isabel Sánchez Vergara (Alba Editorial): Una biografia il·lustrada per primers lectors sobre Dian Fossey, la brillant zoòloga nord-americana reconeguda per la seva feina com a científica i defensora dels goril·les.

30 històries de dracs (Larousse): Trenta històries simpàtiques per riure, somiar, volar i viure aventures d’allò més emocionants amb dracs fabulosos!

 

 

Joves lectors (9 a 12 anys)

La immortal, Ricard Ruiz (Edebé): Premi Edebé de narrativa infantil 2017. Dibuixos, escacs i saber perdre o guanyar en una aventura amb un misteri final que atraparà a tota la família.

Els perseguidors de paraules, Marc Artigau i Queralt. Il·lustracions de Màriam Ben-Arab (Estrella Polar): Un viatge màgic a través de les paraules i els signes de puntuació.

Els imaginaris, A.F. Harrold (Blackie Books): Una història extraordinària d’amor, imaginació i amistat per a fans de Roald Dahl i Neil Gaiman.

Banksy, l’art trenca les regles, Hettie Bingham (Editorial Mediterrània): Un llibre imprescindible per tot aquell qui admiri Banksy o vulgui saber més coses sobre ell, la seva obra i la seva manera de pensar i actuar.

 

Categories
Infantil / JuvenilLLIBRES
Un comentari
  • Mireia
    22 abril 2017 at 9:11
    Deixa una resposta

    Gracies per les recomanacions Alba! Sempre són molt útils!

  • Deixa una resposta


    ALTRES ARTICLES