Els beneficis de l’avena

El doctor Miquel Pros ho analitza a 'Cómo cura la avena: Los beneficios del cereal más completo'

 

Salva G. Barcelona 

És indubtable que els llibres sobre salut tenen tirada a casa nostra i la prova és que els títols sobre dietes i nutrició estan en la part alta de les llistes de més venuts de no ficció. L’assaig del doctor Miquel Pros sobre l’avena (o civada) porta ja uns quants anys sent una referència sobre el tema. Escrit i publicat el 1997, ara l’editorial Integral el recupera amb una edició actualitzada.

Amb la lectura d’aquest llibre, veurem que l’autor explica com la civada pot ajudar les persones que pateixen insomni, hipertensió, diabetis tipus II, artrosi, estrès, restrenyiment, acidesa gàstrica, mal alè, úlcera d’estómac, falta de gana, desnutrició, desànim, desequilibri psíquic, nerviosisme i fins i tot càries. També apareixen altres avantatges, com perdre pes amb una dieta de civada de set dies, i fins i tot pot ser que s’atenuïn les arrugues, ens faci sentir amb més vitalitat i augmenti la lívid de cadascú.

El Dr. Miquel Pros ens presenta de manera clara i comprensible les propietats curatives d’aquest cereal. L’autor destaca la importància de la civada mostrant les seves propietats, efectes i característiques, a més d’oferir-nos unes quantes receptes d’esmorzar, dinars i sopars. Tot això amb rigor científic. Si estan vostès disposats a deixar-se aconsellar per aquest llibre i conèixer tot el que dóna de si l’avena, podran comprovar en primera persona els efectes. Un servidor ha fet la prova i sembla que funciona.

Categories
LLIBRESSalut
Sense comentaris

Deixa una resposta


ALTRES ARTICLES

 • La filla petita de Freud

    Júlia Costa. Barcelona / @liujatasco Fresas silvestres para Miss Freud (Berenice), d’Elisabet Riera, és un d’aquells llibres difícils de classificar. És una biografia però no del tot i tampoc...
 • Calatrava no va actuar sol

    Román Fernández. Barcelona La pertinença d’identificar o no l’arquitectura com art és un debat sense fi en el si de la professió. Si bé és indubtable que comparteix...
 • Poca vida però molt llibre

    Salvador Rich. Barcelona Aquesta és la història de quatre amics al llarg dels any. Es coneixen a la universitat i els seguim al llarg de tres dècades més....
 • Postals del vell Japó

    Antoni Garcés. Barcelona A través de la col·lecció “Maestros de la literatura japonesa”, Satori Ediciones ens apropa obres no tan conegudes dels grans autors nipons com Soseki o...